maanantai 25. helmikuuta 2013

Täysikuun aikaan - odotetaan vilskettä elämään!

Mokkaruutua, lasten suurinta herkkua.
Mikä ihana aurinkoinen päivä sunnuntaina! Ja mikä upea täysikuu mollottaa taivaalla!!!

Viikko meni rauhaisaan tahtiinsa - on tehty aika lailla tavallisia asioita: haettu töitä (5kpl uusia hakuja), tehty ruokaa, silitetty, siivottu, pyykätty ja mankeloitu. On kolattu lunta ja pyöritelty nuoskaisina päivinä lumipalloja. Haettu kursseille, viilattu LinkedIN-profiilia, haettu vapaaehtoistöihin, haettu lehdenjakajaksi, viilattu CV:tä. Oltu lapsen kanssa, turhauduttu alkavaan murrosikään, hiihdetty, kävelty. Aloitettu ruokavalio toiveena laihtua ja saada vatsa kuntoon. On vietetty neljä päivää mummilassa eli oman äidin luona jossa tehty aika lailla samanlaisia asioita - kotihommia, yhteiseloa ja puuhailua. Punaviiniäkin siellä juotiin - ja siitä sain päänsäryn. Hoh hoijaa!

Kollilla on maha sekaisin silläkin. Kevään merkki?
Käsitöitäkin on värkätty. Yhdet lapaset neuloin ja osan etukappaleesta puseroon jonka aloitin jo pari viikkoa sitten. Sen haluaisin saada valmiiksi tällä viikolla. Kuvia laittelen viikolla tänne. Täytyy silittää nuo lapaset ensin! Ja onhan minulla pieni musta bolerokin ihan muutaman tunnin työtä vaille valmis - saiskohan sen värkättyä valmiiksi? Siihen en kyllä männä viikolla koskenutkaan.

Siinäpä tuo menneen viikon tapahtumasammio onkin, mitä lie pientä sälää jäi kertomatta. Nyt alkaa uusi viikko - toivon tosiaan, että siihen sisältyy uusia kivoja kujeita! Huumoria, menoa ja meininkiä.... Linnutkin ovat alkaneet lauleskella ja aurinko paistaa - kevättä alkaa olla rinnassa ja vauhtia pitäisi saada lisää elämähän!

3 kommenttia:

  1. Ihanaa arkea olet elellyt, mutta tuo työnhaku vöhön vissiin himmentää eloa. Siihen vain voi toivoa myönteistä tulosta.
    Mutta kisuli on ihana.
    Hyvaa talviiikkoa

    VastaaPoista
  2. Oi miten herkullisen näköistä mokkaruutua! Aurinko oli eilen niin etelässä, että meille asti ei riittänyt. Eikä tänäänkään paista, ainakaan vielä.

    VastaaPoista
  3. Työnhaku on yllättävän rankkaa hommaa, pakko myöntää. Se syö... Juuri tein kaksi hakemusta - kolmatta en jaksa vääntää enää tänään vaikka tarkoitus oli! Ehkä illemmalla.

    Kisuli on vanha kaveri, vähän on ollut väsyneempi ja huonosyömäisempi kuin ennen. Hammaskivi vai mikä lie kollia kiusaa. Ihana se kyllä on, niin kiva kaveri, että!

    Missä lie menee auringon raja näinä aikoin, enpä tiedä. Ihanat säät täälläpäin on kyllä, tänäänkin. Taidat olla aika ylhäällä, Rantakasvi!

    VastaaPoista