tiistai 19. huhtikuuta 2011

Olo apea ja saamaton

Nämä krookukset olivat kasvaneet lumen alla nupulle.
Kaivoin ne sielstä esiin lauantaina - eivät ehtineet suuriksi.kasvaa!
Nyt on kirkon piinaviikko meneillään. Itselläni on täydellisen saamaton olo, joku piinaa omaa elämää. Olen kuin vanhus - joka paikkaan kolottaa; niskat ja käsivarret kipeät, jalkoja kivistää ja silmät kipeät ja verestävän, vettä vain valuu... nukuttaa niin, että sanoiksi en sitä pukea osaa. Kuolettava väsymys. Tämä päivä ei ollut hyvä päivä töiden suhteen - en saanut aikaiseksi puolia siitä mitä piti.

Helsinkiläiset elikkä HIFK voitti jääkiekon Suomen mestaruuden eli Kanada-maljan tänään. Nuorin lapsi siitä kertoili vaikka ei kovin jääkiekkoa noin muuten seurailekaan. Onnea vaan - asia ei kyllä, kaikella kunnialla, meikäläistä kovin kiinosta- vaikka joskus onkin hauska jääkiekkopeliäseurata - varsinkin paikan päällä.

Täysikuun aika - en ole katsonut näkyykö kuu taivaalla. Komea se on katsella,useimmiten. Täällä kotona kuu ei loista sisään ikkunasta nmiinkuin esimerkiksi kotona maalla. Talvella kun kuu kumotti suoraan pimeään huoneeseen ja valaisi talvisen pihan ja sai huonekalut loistamaan oudon aavemaisesti, silloin tuntui jotenkin jännältä. Luminen piha oli melkeinpä pelottava - sinne saattoi kuvitella vaikka mitä eläimiä ja haamuja kulkemaan!

Maksoin juuri laskuja - yhden lapsen kännykkälasku, Koululainen -lehti ja sähkölasku. Tili taas melkein nollilla. Grrr...Aina sama juttu, voi itku. Lapsille piti kaikille antaa tänään rahaa. 40 euroa yhteensä meni heille. Ei ole huomnenna mitään niistä jäljellä. No - muisto ehkä on!

Timo Soinin Persujen voittoa ja hänen lanseeraamsa uutta sanaa JYTKY on hoettu pitkin päivää - eilis-illasta lähtien - joka paikassa. Tuli jytkyvoitto perussuomalaisille. Kuukauden päästä nähdään jo paremmin, mihin se vie.Ei varmasti mihinkään kamalan radikaaliin.

Entinen kehonrakentaja Kike Elomaa haluaa kulttuutiministeriksi. Hui. Mutta onhan meillä ollut siinä pari suomalaista kulttuuria täysin tuntematonta naista sitä hommaa hoitamassa, ei niin pitlän aikaa sitten ja silti on hengissä selvitty - joten ehkä tämäkin ihan hyvin menee. Kyllä tämä tästä!

Menen nyt pois. täältä koneelta  Oli ankea olo niin tulin käymään, vähön kirjoittelemaan tyhjiä sanoja tyhjälle sivulle.... Horoskoopin mukaan tämä kuukausi olisi koko vuoden paras ja nimenomaan 3.-4. päivä tässä kuussa olisi aivan jotain erityistä. Oliko? No, suku oli meillä syömässä, viettämässä aikaa....

Isot lapset ovat jossain polittisessa jutussa, mikähän se oli... Jotakin epätasa-arvoista asiaa vastustavassa jutussa... Hui kun en muista... Tulisivat kuitenkin ajoissa kotiin, toivon.

Tämä ei ole kovin positiivista puhetta nyt; sitä piti alkaa kehittää, positiivista ajattelua. Huomenan. Ja ihan kohta kun pesen hampaat niin sitten menen positiivisin ajatuksin sänkyyn!  Yötä nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti