torstai 3. kesäkuuta 2010

Jo joutui armas aika


Kiire päivä, todellinen hässäkkä päällä aikaisesta myöhään iltapäivään. Silti jäi hommia tekemättä – ei vaan mitenkään ehtinyt kaikkea ja koko ajan sitä valui tehtäväksi lisää. Myöhästyin seitsemältä alkaneesta koulun kevätjuhlasta – luokan näytelmässä pikkuiseni esitti talvea….

Kiireellä ajoin aamusella työmatkan – ehdin silti nähdä kukkivat pihlajapuut – niitä on paikkapaikoin istutettu riviin tien vierustoille – se on hienoa; pihlaja on kaunis niin keväällä kuin syksylläkin ja kokoa ajan siinä välillä. Huomasin, että lupiinit alkavat jo hiljalleen kukkia – niitä on vuosi vuodelta enemmän ja kohta ovat taas tienvieret violetteina. Sireenit alkavat myös kukkia – pian pitää päästä taas pyöräilemään, että saa haistaa sireenit ja poppelit, kukkivat pensaat ja puut…

Kevätjuhla oli muuten yhtä hässäkkää – jumppa/juhlasali oli aivan liian pieni kaikille vieraille, iso osa aikuisista seisoskeli peräseinustoilla eikä sinne kuulunut näytelmistä juuri mitään, laulut sentään paremmin. Suvivirsi laulettiin seisoen – ihan kun aina ennenkin.

Kello on paljon – painun pehkuihin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti