sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Lippu liehuu, koulu loppuu - kesäloma!


Yksi koululuokka lasten elämässä on saatu päätökseen. Todistukset on jaettu - keskinkertaiset tuli meille. Kuunneltiin kuutosluokkalaisten jäähyväiset ja kuinka heille laulettiin kun he siirtyvät tämän jälkeen yläasteelle. Kukitettiin luokan opettaja ja toivoteltiin hyvät kesät toinen toisillemme.

Sitten läksimme reissuun, jo hyvissä ajoin niin saamme olla mummin kanssa ja tehdä vähän puutarhatöitä ennen ensi viikon kesäleiriä ja työviikkoa. Matka meni oikein kivasti, tie oli hyvä ajaa ja liikennettä sopivasti eikä rekkoja näin kesä-lauantaina ollut juurikaan. erran pysähdyttiin reissun varrella - ja tosiaan, toisen kerran kun vessaan piti päästä - lapsonen ei muistanut käydä vessassa kotona vaikka siitä muistuttelin...

Autoilu on mukavaa - varsinkin jos olisi hiukan pirteämpi! Väsymys vaivaa - ja silmät ovat valtavat kipeät; kirvelevät ihan kamalasti. Väsyneet silmät - tai sitten olen tuijotellut liikaa tietokoneen ruutua.

Kaikki hyvin nyt kuitenkin. Teinit viettävät koulun loppumista omalla tavallaan - onneksi eivät riehu kamalasti - soittelen heille ja seurailen mitä puuhaavat!

Tulimme pikku-hukan kanssa mummin luo iltapäivällä. Nyt on syöty ja vietellään rauhaisaa iltaa. Tein pullataikinan jokunen hetki sitten ja leivon kohta mummille syötäväksi ja pakasteeseen pullaa. Illalla katsotaan vähän telkkua - itse olen huono siinä hommassa ja teen mieluummin jotain muuta. Mutta nyt ihan seurankin takia. Arto Nybergin uusi keskusteluohjelmaa hikkasen katsotaan. Ja uutiset pitää katsoa - isralin ja avustuslaivan kohtalo kiinnostaa.

En viitsi viettää tässä liiemmälti nyt aikaa, halusin vain testata saanko blogin toimimaan täältä. Hyvin meni!

Menen pienelle kävelylle kun saan pullat uunista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti