tiistai 28. kesäkuuta 2011

Kesä on, hellettä pitelee

Hampurilaisateria viime viikolta lapsen kanssa.
Juomalasi tuli kaupan päälle! 
Nyt tuntuu työnteko kyllä totisesti tervan juonnilta. Ei millään huvittaisi. Olisi kiva lueskella tai mennä maalle ja puuhailla kaikenlaista siellä... Ensi viikon loppuun ei ole enää pitkä aika, sitten menen!
Lapset ovat poissa kotoa - illalla vain vanhin on kotosalla, hän jonka siis pitäisi olla muuttanut omaan kämppäänsä. Muuttaa kuulemma ensi viikolla. Teen hänelle ruokaa iltaisin - vaikka en enää joka ilta koska yritän välttää itse syömistä (huonolla menestyksellä tosin) ja hän tulee kotiin milloin tulee, niin en pelkästään hänelle viitsi ruokaa tehdä kun osaa itsekin. Tai sitten ei edes syö!

Kesä-Hesaa! Kuuma on, ja siltä näyttää.
Hän haluaa evääksi töihin valmiin edellispäivän ruuan eväsrasiaansa.Eilen oli spagettia. Sitä ennen risottoa, viikonloppuna pasta carbonaraa, miilunpolttajaa joka on lasten lempiruokaa. Tänään ei ole tehty huomiseksi hänelle mitään.

On niin saamaton olo että mitään ei oikein meinaa saada aikaiseksi. Ähhh. Ei tätä kirjoitustakaan.

Sauli Ninistö on ilmoittanut pyrkivänsä presidenttiehdokkaaksi. Ja hän on avannut kampanjasivunsa - oikein hyvän näköiset, täytyy myöntää. Tuli mieleen Obaman onnistunut vaalikampanja kun tuolla seikkaili; varmasti sitä kampanjasuunnitelmaa on taustajoukko tarkkaan tutkinut ja Suomeen soveltanut! Yritin laittaa kommenttia sivun kautta mutta en onnistunut. Ei mennyt viesti läpi. Ehkä sama ongelma on monella muullakin - sivulla on vain alle 200 kommenttia kampanja-aloituksen jälkeen; se ei ole paljon. Ehkäpä meikäläinen on mustalla listalla ja sensuroitu - tai sitten sivulle pitää ensin kirjautua ja ilmoittautua tukijaksi ennenkuin pääsee viestittämään. Se on toisaalta ok - häviää ainakain osa törkypostista. Toivottavasti se sensuroidaan muutenkin pois. Monet keskustelupalstat on menneet ihan pelkästään törkypostilaatikoiksi; ihmisillä on tarve mollata muita tosi törkeäll kielenkäytöllä.

Ehkä tästä tulee vielä hyvä kampanja jota mielikseen seuraa! Olisihan se kiva - jos keskusteltaisin oikeista asioista, kuten ulkopolitiikasta - ei nävittäisi ja mustamaalattaisi. Kisa alkaa varsinaisesti syksyllä - mutta Niinistön nettikampanja siis alkoi tänään ja leppoisassa kesäilmapiirissä voi hyvinkin olla, että ihmiset kiinnostuvat lomallaan seuraamaan kampanjan edistymistä.

Hupaisaa! Nyt mukana on virallisesti vasta Vihreiden Haavisto Niinistön lisäksi - jolla ei suuren suuria mahdollisuuksia tietenkään ole - mutta hyviä keskusteluja voi toki syntyä! Soini, Heinäluoma ja joku Keskustapuolueesta loistavat vielä poissaolollaan. Saapas nähdä kuka keskustalainen lähtee kehiin nyt kun EU-komissaari Olli Rehn ei varmasti lähde kun on kaksi vahvaa jo mukana - Rehnin harmaus ja tylsyys vain korostuisivat liikaa eikä ääniä tulisi juurikaan. Kisassa tulevat varmasti loistamaan Niinistö ja Soini, muut soittavat taustajoukoissa.

Mutta mistäpä senkän tietää. Seuraillaan ja kattellaan niin kohtapa opitaan lisää!

Ja aina on jotain uutta - mukamas radikaalia - kehissä. Haavisto on julkihomo ja hän kampanjoi miespuoliso rinnallaan. Mies, siis puoliso, ei ole suomalainen; en muista mistä hän on. Siitä tullaan repimään otsikoita toisensa perään, varmaan vieläkin... ei jaksaisi tuota homohysteriaa enää mitenkään. Se asia on otsikoissa nykyään melkein joka päivä - tavalla tai toisella. Kaikki mikä viittaa sukupuolisuuteen, seksiin on medialle kärpäspaperi johon se tarttuu eikä irti pääse. Jauhaa ja jauhaa vaan. Nyt puhutaan Pride-kulkueesta ja -viikosta joka paikassa. Viikonlopun uutiset tietää jo nyt aihealueiltaan: Pride-kulkue, Niinistö, Katainen ja Soinikin jossain kohdassa. Sitten kerrotaan niistä onnettomuuksista joita tapahtuu - kolareita ja hukkumisia, tulipaloja ja helteen aiheuttamia hankaluuksia. Kreikasta varmasti kerrotaan jotain...

Et täl viisii sit täl kertaa. Jatketaanpa hommia sitten!


- Jälkikirjoitus -
Hmm - kun aviossa oleva homoseksuaali esittelee siippansa, mitä sanoo hän? "Tässä on mieheni Timo" vai? Olen aika kaukana homomaailmasta - tuttavapiirini on pientä pienempi joten en tiedä kun en ole törmännyt... Tuntuu vähän hupaisalta ajatella tilannetta - mutta olen tietenkin hyvin rajoittunut yksilö tässä asiassa - ja monessa muussa toki myös... "Hei, tosi noloo, äiti" sanoisivat kaikki lapseni kuorossa ja häpeäisivät, jos tietäisivät nämä pohdintani... Heille ei varmasti mitä luonnollisinta sanoa, että tuolla menee Pekka ja Pekan mies Timppa. Ja tuolla tulee Päivi ja sen vaimo Mari ja niiden lapset Olavi ja Kyösti....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti