sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Suomalainen juhannus - lasketaan kuolleet

Juhannuksen viettoon liittyneitä kuolleita on tähän mennessä löydetty 7 - eiköhän luku tuosta vielä kasva kun maanantaihin päästään. Hukutaan, kolaroidaan, tapellaan, örvelletään... Hauskalla on hintansa kun hauskuus tulee kännäämisestä. Kännissä hukkuneita on kai nykyään vähän vähemmän kuin 10-20 vuotta sitten, kuitenkin. Silloin sitä vasta hukuttiinkin!

Tulee hiukkkasen kyyniseksi näiden uutisointien suhteen - jokainen onnettomuus on tietenkin kamala tragedia heille, joihin tämä sattuu. Siellä oli nuoria mukana myös - voi vain aavistaa sen tuskan ja surun mikä nyt on monessa kodissa. Voimia sinne toivotan.

Minulla on tarkoituksena vähentää bloggaamista ja kirjoitella muita stooreja. Vielä olen koukussa tänne näköjään...

Tänään on päivä mennyt siivotessa ja järjestellessäpaikkoja. Menee se juhannus niinkin; kaksi kaappia on siivottu, pyykit mankeloitu ja silitetty ja lattiat imuroitu. Huomenna sitten loput! Sisävasrasto on saatava siistimmäksi! Se on kaoottisen täynnä ja mitään ei löydy. Aku Ankkoja on ehkä miljoona - niitä ei tietenkään saa heittää pois.

Syötiin uusia perunoita ja makkaraa - paistettuina kun ei ole grilliä. Ihan hyvää, juu.

Jutelin äidin kanssa ja kuulin liikuttavan kauniista juhannusaatto-kosinnasta ja upeasta sormuksesta jossa on timanttteja. Sulho pyysi äidiltä tyttären kättä, tirautettiin kyyneleet ja juotiin kuohuviiniä. Voi kun ihanaa kun tuollaista tapahtuu!

Vasta maalattu seinä. Saisipa nuo pyykkinarut kohta paikoilleen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti