keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Uusi vuosi ovella: tehdään siitä hyvä ja onnellinen!

Vuosi vaihtuu jonkin tunnin päästä täällä meilläkin. Aasiassa eletään jo "ensi vuotta".


Vuoden vaihdoksen myötä minulta loppuu netti ja kännykän toiminta; rahatilanne sammuttaa virran nykyteknologiasta. Kirjastoon pääsee toki päivittelemään tämänkin jälkeen tekstejä. Lapsen puhelinliittymää pidän yllä niin kauan kuin pystyn - sitä kautta saa minuunkin yhteyden. Tässä netin äärellä tutkailen, sammuuko yhteys heti kun kello 12 lyö!

Elisan viihdepalvelun netti on kallis - viitisensataa vuodessa - ja harmillisen epäluotettava. Kerran vuorokaudessa se hyytyy, joskus pitkäksikin aikaa - toisinaan vain puolksi tunniksi. Valtavan epäluotettava - mutta luultavasti yritysasiakkaille palvelu on parempaa. Mitäpä, jos tekisin töiyä tällä liittymällä; se ei vain onnistuisi, jos klatkoksia olisi näin paljon.

Palveluun kuuluu mahdollisuus tallentaa ohjelmia televisiosta - sitä palvelua en juuri tarvitse ja kun tietää, että ohjelmia ei voi tallentaa, ei asiaa sure. Saa nähdä, olenko kohta eri mieltä - kun en netistäkään enää uutisia pääse lukemaan!

Erakoituminenhan tässä toki on vaarana - mutta yritän pysyä elämässä ja maailmassa mukana ilman netin tukea jatkossa!

Kaikkea hyvää kaikille ihmisille ja eläimille sekä luonnolle! Pahoille ihmisille en hyvää toivota - mutta eihän täällä minun sivuillani sellaisia tietenkään ole!

Be happy! I will!!

4 kommenttia:

  1. Mites langaton netti? Meillä on käytössä esim Soneran 3G (pian se päivityy 4G:ksi) eikä maksa kuin 14,95 euroa kuussa.

    VastaaPoista
  2. Hmm - täytyypä tutustua! Elisa ei tarjonnut kuin tuota noin 40 euroa kuussa olevaa palvelua jota olen nyt maksanut 2.5 vuotta. DNAllakin varmasti jotakin hiukka humaanimpaa tähän elämäntilanteeseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Langattomaan nettiin hankit kerralla reitittimen, noin 30-50 euroa ja sitten voit käyttää useasta laitteesta nettiä. esim puhelin, läppäri jne.
      Elisan hinnat sisältävätmuutakin kuin tuon netin, siksi ovat noin kalliita. DNA:lla on varmaan myös halpoja.

      Poista
  3. Hei! Ja onhan niitä prepaid-liittymiäkin.
    Meillä on tyttärellä kännykässä Saunalahden 14,95 euron liittymä: rajattomasti puheaikaa, nettiaikaa ja vaikka mitä. Ja netti toimii kännyssä kuin unelma. Tytsä katsoo siitä elokuvatkin. Ihan tajuton tuo Elisan hinta!

    VastaaPoista