perjantai 21. joulukuuta 2018

Joulu on kohta!

Vietellään vuoden pimeimpiä päiviä - mutta ei se haittaa - lumi valaiee ja tästähän päivä pitenee sitten päivä päivältä!
Joulu on jo ovella
Kävin äsken saunassa ja olo on raukea. Menen kohta vällyihi ja nukahdan todennäköisesti ihan samantien!

Nostalgiaa!
Leivoin tänään taatelikakun - tykkään siitä ja se on helppo ja nopsa tehdä. Otetaan se huomenna mukaan kun lähdetään ummilaan viettämään joulunpyhiä

Lihapiirakkaa on tehty
"yleisön pyynnöstä"
Tämä vuosi on ollut itselleni aika "kiemurainen" - kaikenlaista on tapahtunut. Kivaa ja vähemmän kivaa. Aina odotan ja tovon, että jotain ihmeellistä ja huiman mahtavaa tapahtuisi. Lottovoitto, hyväpalkkainen työ tai unelmien mies tulisi vastaan ja veisi jalat alta... Muuttaisin maalle mahtavan hienoon puutaloon, aloittaisin ratsastamisen... Tuollaisia juttuja, ja tuhat muuta kivaa asiaa.

Oikeasti tapahtuu tietenkin koko ajan jotain pientä - päivät kuluvat aamusta iltaan ja aina sitä jotain saa tehtyä!

Eilen askartelin naapurin kanssa käpytonttuja! Viime vuonna teimme pärekaloja jotka nytkin roikkuvat joulun kunniaksi keittiön ikkunassa. Ai pärekala ei ole mikään joulukoriste? No kyllä se on  siinä missä joku muukin - kivalta ne näyttävät ikkunan edessä kun tuulenvire niitä heiluttaa! Olen tehnyt himmeleitä joskus; ne on hienoja, varsinkin aidot, ruisoljeta tehdyt.

Laiskuus on välillävtaas ottanut vallan, enkä ole saanut tehtyä asioita, joita olin toivonut tekeväni. Ranne ei ole enää kipsissä mutta nytpä käsi vasta onkin kipeä ja ranne turvonnut. Käsityöt on jääneet odottamaan parempai aikoja.

Nyt toivon kaikille oikein hyvää ja rauhaisan ihanaa joulunaikaa 
ja  mahtavan upeaa uutta vuotta!




2 kommenttia:

  1. Kultaista ja lämmintä joulua teillekin!

    VastaaPoista
  2. Myöhäinen vastaus: Oikein hyvää uutta vuotta 2019! Joulu meni ja nyt on taas uusien kujeiden aika! Toivottavasti alkanut vuosi on mukava ja tuo usein hymyn huulille ja ilon pintaan!

    VastaaPoista