lauantai 1. joulukuuta 2018

Joulukuu on täällä


Kalenterin ensimmäisen luukun saa avata tänään! 
Joulukuu on täällä! Vuoden viimeinen kuukausi on aivan erilainen kuin muut kuukaudet - liekö korvien välissä tuollainen mielikuva vain. Mutta täällä se on, joulukuu ja ulkona on pimeää; kynttilöitä voi nyt poltella ja fiilistellä niiden kajossa!  Takka tai puuhella olisi  kiva, tai puulämmitteinen sauna - liekin tuijottaminen on jotenkin ihanaa. Ja se tuoksu...

Tähän tulee lähiaikoina neljä kynttilää!
Väri vielä tuntematon. Ehkä harmaa tänä vuonna.

Adventtikynttilät on vielä ostamatta, tuli tuosta mieleen. Haluan neljä pitkää kynttilää - valkoiset, punaiset  ja harmaat käy. Mutta ei lyhyet. Pentikille tästä on päästävä ostoksille, muualla ei ole tarpeeksi pitkiä.

Jännitystä elämäään. Tuli käytyä kirjastossa.
Poistun nyt muutamaksi päiväksi muihin maisemiin! Siellä syön riisipuuroa, väskynäsoppaa ja vietän adventtia sukulais-suhteita vaalien ja kotiasoita tehden, adventtilounaallakin käydään sunnuntaina. Ja aukaistaan sdventtikalenterin luukkuja aamukahvipöydässä! Kirjoja tuskin luen vaikka kävin taas kirjastossa ja mukaan tarttui kasa luettavaa. Pino kotona on jo aika massiivinen; ehdinköhän kaikki lukeakaan?

Pitäisiköhän muuten hiljalleen taas lukea jotain muuta kuin jännitystä? Olen jämähtänyt vähän liikaa näihin murhamysteereihin ja huomasin jo pari kirjaa sitten, että hiukan jo kyllästyttää - vaikka lueksin eri kirjailijoita, eri maista. Silti.

Enough is enough.

Mukavaa adventin alkua kaikille!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti