torstai 5. toukokuuta 2011

Yäk mitä uutisia...julkkisten ja politikkojen touhut ällöttävät

Menin selaamaan iltapäivälehtien nettiuutisointia hetki sitten. Huh, onpa matalaa matalampaa tarjontaa  taas kerran esillä.

Jotenkin tulee mieleen, että kun ihminen on julkisuudessa syystä tai toisesta,  hän nauttii asemastaan jonkinlaisessa - usein kuvitellussa - upeassa kaikkien katseiden ja ihailun valokeilassa niin paljon, että sinne on sitten päästävä yhä enemmän, yhä useammin - ja millä lailla vain. Seiska-lehtimäistä julkkisten mokailua ja juopottelua, julkimoiden järjestettyjen häiden käsittämättömiä porsasteluja ja häämatkojen ihmeellisyyksiä ei nyt näkynyt.Julkisuus tuntuu koukuttavan ja saavan aikaan pakonomaisen tarpeen olla esillä aina vain entistä enemmän. Viihdetaiteilijoiden lisäksi  kirjailijat haluavat avata makuuhuoneen ja vessansa oven kaikille - poliitikoista nyt puhumattakaan - joten saamme tietää heistäkin intiimejä asioita, aivan heidän omasta halustaan.

Seksillä ja ryyppäämisellä pääsee Suomessa julkisuuteen takuuvarmasti - varsinkin jos on jotain muita ansioita joilla julkisuuteen on alunpitäen päässyt. Onhan meillä Matti Nykäset, Johanna Tukiaiset ja kymmenet muut viinasta ja parisuhdedraamoista.julkisuudessa tutut ystävmme tämän helposti todistavat!

Tervojen kuuma avioelämä - "kerrotaan kaikille, kulta. Joohan, Jartsa..."
Viimeisin tämän alueen suuri tähti on julkisuuden suuresta arvostuksesta jo pitkään huikeasti nauttinut kirjailija Tervo. Mies saa julkisuutta joka lauantai satiiriohjelmassa jossa hänen roolinsa on olla nokkela ja nopea uutisten ja asioiden osaaja ja hyvää perusläppää heittävä suomalainen perusmies. Vuosien saatossa vitsit ovat kulkeneet aina vain enemmän napakarvoituksen alapuolelle; hauskinta näyttää olevan löytää asioista usein se ns. rasvainen osa - pikkutuhma ei ole mitään, kunnon rasvainen pano-vitsi ja se vielä höystettynä mieluusti muulla miehekkäällä junttihuumorilla jossa sopiva annos viinaa ja piereskelyä, possuilua ylipäätään: siinä maan mainio cocktail josta saa aina hyvä ja remakat naurut.

Mikäs siinä. Jokainen nauraa sille mikä itseä naurattaa. Nyt Tervon vaimo valaisee pariskunnan avioelämää kertomalla rakkaan puolisonsa naimatavoista ja ryyppäämisestä. Tässäpä asia, jota me kaikki olemme odottaneet jo pitkään. Kiva kun kerrot, Kati. todella upeeta.

Liekö Kati on ollut huomio-paitsiossa kun puoliso saa huomiota siellä ja täällä. Otti kehiin aiheet jotka saavat varmuudella otsikon - olipa aihe kuinka naivi hyvänsä. Avioseksi ja miehen ryyppyreissut! Haloo - Kati! Noin paljonko risoo tai kismittää, tosissaan?

Miksi nämä asiat pitää kertoa meille kaikille? Ketä voi oikeasti kiinnostaa miten keski-ikäinen julkkispariskunta harrastaa seksiä ja juo viinaa? Kiva toki kun aihe kiinnostaa itseänne noin paljon!
Ehkä Tervojen pitää vielä todistella, että seksi sujuu ja viina maistuu. "Ollaan ihan tavallisia suomalaisia kun harrastetaan näin kivoja ja tuttavallisen mukavia asioita." Varmasti molempia yhtä aikaakin.

Tuuliviiri.
Iltakävelyllä näkee kaikkea kivaa.
Yököti yök. Noloa. Ja onpa todellakin hieno asia kansakunnan ja Suomen sivistyneistön näkökulmasta...

Tuli samanlainen supernolo olo kuin silloin, kun rouva puhemies Uosukainen kertoi loiskuttavansa vesisänkyä Topin kanssa, orgasmin aaltojen pongahdellessa makuuhuoneen kalusteissa, Imatran laulumailla...

Hallituskuviointia ja Keskustan priimadonna Mari Kiviniemi
Toinen asia, joka täällä Suomen maassa etoo yhtä lailla: Vaalit käytiin ihan vasta. Ennen vaaleja poliitikot olivat siloisia, mukavia, aurinkoisia vaikka väsyneitäkin, ymmärtäväisiä vaikka mille ongelmille - ja antoivat jämäköitä lupauksia. Kun vaalit oli käyty, samat ihmiset ovat muuttuneet vastakohdikseen. Keskustapuolue hävisi niin paljon, että ei edes yritä olla mitään muuta kuin ihan kettumainen avoimen auliisti - heittää lokaa joka nurkkaan ja soppeen.

Rouva pääministeri - joka siis vieläkin ihan oikeasti on pääministeri ennen seuraavan hallituksen astumista remmiin, naureskelee ja pilkkaa, on ylimielinen ja ivallinen kaikissa asioissa joista hänelle kysymyksiä esitetään. hän tietää, että seuraaviin vaaleihin on pitkä aika ja kaikki mitä hän nyt sanoo on unohdettu siihen mennessä kun seuraavan kerran on tarvis mielistellä ja keikistellä ihmisille. Hän ei aio tulla paikalle silloin kun Portugalin paketista päätetään. "Sanotaan vaikka, että olen silloin varattu - minulla on muuta tekemistä. Olen kovin kiireinen". Vastuuta ei tarvitse ottaa oikeasti mistään, ylimielinen voi olla nyt "mitäs ette äänestäneet minua. Nyt saatte haistaa pitkän paskan" on kuva jonka hänestä nyt saa.
Kielo kukkii pian

Kun on oma etu ensimmäisenä, eikä saa sitä mitä luuli saavansa, voi alkaa kiukutella kuin pieni lapsi. Sanoo, että ei tahdo "toimia postilaatikkona".Siinäpä hieno, vastuullinen asenne. Eikä varmaan edes hävetä yhtään!

Saakohan Kiviniemi vielä pääministerin palkkaa? Vai "vain" kansanedustajan? Siitäkin voisi löytää jotain vastuita...

Olihan meillä toinenkin naispuolinen pääminsteri jokunen aika sitten. Hän joka valehteli ummet ja lammet valtaan päästäkseen. Pohjalaiset naiset Keskustan johdossa - ne rehelliset ja aikaansaavat; mitä heistä nyt voikaan ajatella? Näin meillä rehdisti asioita hoidetaan. Yhteisiä asioita. Mutta siis tietenkin vain, jos minulle annetaan enemmän kuin muille, jos kumarrattte meille, komeille ja osaaville!

Osataan muuallakinJenkit sitten ovat tyrineet isomman asian kanssa. spekulaatiot maailman suuresta uutisesta ovat merkillisiä. Mikä on totta ja mikä väärennettyä, mikä on kaunisteltua - ja onko oikeastaan mitään tapahtunut - ja jos on, mitä? Murhattu on, se on selvä.Kuka, miksi, milloin ja miten? Ja siitä on kunnian kruunua nyt päähän soviteltu - mutta jotakin on pielessä. Miten koko homma menikään... ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti