maanantai 1. helmikuuta 2016

Virkistävä viikonloppu mummilassa


Olipa mukava viikonloppu. Kotoilua lasten mummilassa, äidin luona. Pitkän matkan takia pääsemme paikalle ehkä kerran-pari kuukaudessa - nyt, kun äiti on ollut vähän heikossa hapessa, yritämme käydä useammin.


Tällainen kuva keittiön pöydästä.
Kuvastaa mitä kuvastaa... Hmm.
Tein kotiaskareita - koska niistä on apua ja iloa äidille. Olimme kotosalla, puuhailimme ja teimme ruokaa, juttelimme. Ulkona oli niin jäistä ja liukasta, että liikkuminen on todella työlästä. Koiraa oli silti ulkoiutettava ja siellä sitten töpöttelimme vuoronperään liukkailla teillä, tien vieruksilla ja hiekan murusilla joita oli paikka paikoin kylvettyy eri paikkoihin.

Jopa oli vaikeaa! Luulen, että luita on napsahdellut poikki aika lailla viime pävinä. Onnkesi säästyimme siltä kiusalta ja vaivalta!

Järven jäällä pörisivät moottrikelkat kilpaa, toiset rapisuttelivat menemään kunnon haipakkaa  tien varsilla ja jalka-käytävillä  lenkkareilla joissa on piikit tai mitkä lie nastat. Rapse vain kävi, kun reippaat kiisivät ohi!


Lottovoittoa ei taaskaan tullut, on se kumma! Suunnittelimme jo vaikka minkälaista reissua ja remonttia kun odottelimme lottokoneen käynnistymistä. Olin käynyt jättämässä kaksi lottokuponkia ihan vasiten paikallisessa Anttilassa mutta ei ollut onni suosiollinen - ainakaan tässä suhteessa.

Mutta olo on rauhainen ja sees. Nyt nukkumaan, että jaksaa huomenissa aloittaa uuden ja antoisan viikon työharjoittelijana toimistotöissä. Eväät on jo pakattu, laukku valmiina eteisessä.


Livet är en fest. Om man så vill!!!

Lisää tarinaa koha uus päivä koittaa! Jos ehtii ja jaksaa...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti