torstai 11. marraskuuta 2010

Lumi meni sumu tuli

Lähden aamulla reissuun - käsilaukkua järjestellessäni huomasin, että luottokortti oli kateissa. Ei löydy mistään, ei sitten millään, ei yhtään mistään... Olen nyt miettinyt pääni puhki missä sitä olen käyttänyt... Bensaa tankatessa, muistaakseni. Torstaina - en ole kyllä varma.

Hitsin hitsi. Kun kortti ei lötynyt. oli se pakko kuolettaa. Nyt sitten mietin pääni puki, onko se viety ja jos, niin miten. Tai olenko unohtanut sen jonnekin; olen omasta mielestäni aika tarka korteista - mutta miksi se siis on kateissa.

Katsotaan nyt sitten. Ei voi kun toivoa, että asia selviää. uusi kortti tulee viikon päästä, kuulemma. Jospa pääsisin säikähdyksellä tästä. Jos en - niin sitten... en tiedä vielä.Uh huh.

Kävin illalla pienessä oppilaskonsertissa. Mukavaa! Monet eivät kyllä osaa konserteissa käyttäytyä - sipisevät ja supisevat, kahisuttavat ja rapisuttavat kaikkea, Puhuvat. Ja toiset ovat parhaimpiinsa pukeutuneina esiintymässä.

Lumi ja sen suuri paljous oli taas kerran suurta liiottelua; mutta eipä sään ennustaminen ole helppoa vieläkään, vaikka satelitteja apuna käytetäänkin. Ja parempi kai on varoitella ihmisiä ihan kamalimman sään mukaan - niin sitten ei kukaan voi sanoa, että ei varotettu, siksi tuli kolareita!!! Ruotsissa kuoli jäisellä tiellä tänään 19-vuotias tyttö. Blixthalka.

Lumesta tuli sumua; kaiki on kuin unen keskellä - ainakin illalla kun taas viilenee ja lamput valaisevat puiden runkoja ja utuisia maisemia

Huomenna varhain lentokentälle ja sitten keski-Euroopan maisemiin - tai paikalliseen neuvotteluhuoneeseen, tarkemmin sanottuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti