tiistai 16. marraskuuta 2010

Euro kriisissä, kuninkaalliset puuhakkaina ja lapsi vain yskii

Euro on kriisissä, Irlanti ja Portugali kiemurtelevat vaikeuksissa, Kreikka sanoin. Muiden EU-maiden pitäisi auttaa maksamalla miljardeja heikoimmille jäsenilleen - kaikkia ei moinen innosta. Tuhlaajapojat saavat apua vaikeuksiinsa jäseniltä jotka eivät niin hienoissa kantimissa ole itsekään.

Muita uutisia maailmalta - Euroopan kuninkaalliset luovat lööppejä: Englannin prinssi William on kihlautunut Katensa kanssa. Kuningatar Silvia taas on paennut kuninkaansa seksitöppäilujen aikaansaamaa kohua Belgiaan.

Pienin lapsi on yhä yskässä joka tuntuu vain pahenevan. Hänelle määrättiin Redol comp.yskänlääkettä ja hengitystieinfektioon Azithromycin STADA-lääkettä. Lääkäri tiesi lasta näkemättä, mikä tauti on kyseessä ja kuinka se taltuteaan, soitti lääkereseptit apteekkiin ja nyt syödään näitä ja toivotaan että yskä loppuu ja olo paranee. Itse yritän syödä lääkkeitä mahdollisimman vähän, samoin lapset ovat aina olleet vähällä lääkityksellä - luonto parantaa, elämä kantaa. Nyt tuo kamala yskä joka piti lapsen valveilla yökaudet ja kuulostaa jo ihan kamalalta sai meikäläisen vihdoin reagoimaan. Yli kuukausi on yskiessä jo mennyt.

Lääkäri on vanha ja kokenut, pakko luottaa hänen sanaansa! Toisaalta - tuollaiset yskät meillä on ennen podettu ihan ilman lääkettä mutta puoli vuottakin kestäneet yskät saivat hengittämisen ja elämän kaiken kaikkiaan hankalaksi; nykyään kun ei voi oikein sairastaakaan, aina on oltava valmina tekemään hommansa ja täyttämään lupauksensa, olipa lapsi tai aikuinen.

Töissä on kiire, kiire ja taas kiire. Stressaava tilanne. Stressi sai muuten työkaverin loppuvuodeksi sairaslomalle. Sydänkohtaus, keski-ikänen mies - kovat paineet ja stressi sen luultavasti aikaansaivat, pari viikkoa sitten, kuun vaihteessa. Paha juttu. Nyt painetaan samoja asoita toisen, nuoremman kaverin kanssa eteenpäin, yhtä hullulla tempolla. Työthän eivät mihinkään katoa jos yksi putoaa... Näin se on. Itse pitää osata hiljentää, kukaan sitä ei toisen puolesta voi tehdä. Paineet ovat vaan pahat kun tulosta on tehtävä. Vaikea siinä on alkaa lepäill kun hommia on rivissä!

Huomenna Tukholmaan. Vaan ei Finskillä joka kohta taas aikoo lakkoilla.. No, huomenna kulkee Finnairkin ihan normaalisti; lakko uhkaa vasta parin viikon päästä lentoemoja ja stuertteja. Ilman heitä ei lennetä.

Viime viiikonlopun lottorivi ei tuonut jättipottia, ei muutakaan pottia tosin - harmi kyllä. Olisi joskus kiva voittaa, vaikka tonni! Sain ässäarvasta kolme euroa - sen ostin ajatuksella, että tuosta voisi voittaa!

Voiton kunniaksi kuva kioskista joka möi minulle kolmen euron voiton tuoneen kupongin: kiitos!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti