keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Väsyneen naisen kuivakka söherrys

Ihanteita, roolimalleja - niitä on paljon
Kovatahtisia ovat nyt työpäivät. Kaksitoista tuntisia - eikä ruokatauolle ehdi ollenkaan. Mutta näin arvasinkin tässä käyvän. Paastoaminen on tullut ikäänkuin itsestään!! No, olen syönyt aamulla ja vähän illallakin. Leipää, viiliä, sen semmoista.

Uutisvirtaa en ole ehtinyt juurikaan seurata - mutta sen kuulin, että Libyassa on nyt sytytetty isoja öljysäiliöitä tuleen. Kyllä se pistää vihaksi, jos joku. Mitä se tekee ympäristölle - välittääkö siellä kukaan mistään sen suuntaisesta pisaran vertaa???

Kuulin työkaverilta joka oli käynyt Libyassa, että rannoilla oli isoja laivanromuja ruostumassa jo vuosia sitten - kukaan ei välittänyt niistä. Rojua oli ympäriinsä - paljon, kuulemma.

Kun ei voi asialle yhtään mitään tehdä - niin voiko sen painaa villaisella omassa mielessään? Tätä mietin. Saako olla tietämättä? Niin paljon kamaluutta ja kärsimystä on maailmassa. Niin paljon pahaa - ihan tahallista pahaa.

Neulelanka loppui, vain toinen sukka valmistui 

Kirjava lanka loppui kesken.
Tumma on kovaa ja jäykkää.
En ole neulonut reiluun viikkoon kuin ihan hiukan. Kirjava Novitan lanka loppui kesken - tuli lapasten lisäksi vain yksi sukka - täytyy siis jossain vaiheessa mennä ostamaan lisää lankaa niin saan sukkaparin valmiiksi. Toisaalta - tumma ja paksu sukkalanka jota ostin halvalla  on jäykkää eikä sitä ole kiva neuloa. Muutenkin on niin väsy olo, että ei oikein mikään huvita.


Naistenpäiväruusu
 Ei tämä kirjoittaminenkaan luista nyt mitenkään...

Naisten päivä oli vapaapäivä Venäjällä ja Ukrainassa - ehkä muissakin entisen Neuvostoliiton maassa. Kuulemma miesten päivä oli joku isänmaallisuuden tai armeijan päivä helmikuussa aikaisemmin. Jaa. Aika hauskaa, että naisille on varattu päivä vuodessa ja sitä juhlistetaan suklaalla, kukkasin, lahjoin...  Ei meillä, mutta ainakin Venäjällä ihan tosissaan! Töissä saimme ruusut - kiva ele miehiltä, oikein mukava oli se saada!

Nyt syntyy vain tosi ala-arvoista räpellystä. Aivot ihan jumissa. Taidan painua vällyihin! Väsynyt nainen ei saa yhtään järkevää lausetta aikaiseksi. kauniita unia katselemaan, hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti