Näin alkaa pirtelön teko - sauvasekoitin on hyvä apu |
Työpaikkaruokalassa punaherukkaa laitetaan puolukkahillon ja rahkaherkun sekaan: ei hyvä, varsinkin kun sitä käytetän niin paljon. On varmaan halvempaa kuin vaikka puolukka. Mutta meidän ruokala ei olekaan mikään gourmet-paikka; onnistuvat vesittämään useimmat ruuat...
Nyt saan kuitenkin punaiset marjat kivasti käytettyä pirtelöissä!
Menen huomenna ensimmäiseen punnitukseen aloituksen jälkeen. Voi olla, että paino ei ole pudonnut grammaakaan - toivottavasti se ei ole noussutkaan. En taas ole saanut käytyä lenkillä moneen päivään - illat ovat menneet erilaisissa hommissa kotona ja töissä.
Eilen siivosin sieniä, punaviinimarjoja ja puolukoita puolille öin. Siinä ei kunto kasva - valitettavasti!
Torvisienet ovat kevyitä kuin kuiva paperi - silti niistä irtosi nestettä aika lailla |
Puolukasta teen puuroa - vispattuna ja uutisrukiin kanssa, vanhanaikaista ruispuolukkapuuroa: nam. Hmm - mistähän saisi uutisruista? Olisikohan torilla - vai pitäisikö pyytää äiti ostamaan? Herukat syön pirtelöissä.
Luonto suo, minä kiitän!
Tänään on koululla vanhempainilta. Ensin kaikille koulun vanhemmille yhteinen osio, sitten luokissa oman opettajan kanssa vielä toinen. On hyvä mennä kuuntelemaan mitä lukuvuoden aikana on luvassa joten sinne siis puoli kuudeksi, koulu kutsuu!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti