lauantai 19. huhtikuuta 2014

Flunssan oireilua, ajatuksen pätkiä


Tulppaanit vaasissa, kohta taas jo pihalla
Flunssa sai keuhkot soimaan ja vinkumaan ja olon aivan käsittämättömmän surkeaksi. Miten hengittäminen voikin noin sattua, miten ei millään enää jaksaisi yskiä ja vaan on pakko jatkaa rouskuttamista. Uuuh mikä olo.

Reilun viikon se kesti, nyt jo parempi olo.

Tänään on pitkäperjantai ja söimme kalaa. Laitan kohta vaaleat verhot keittiöön, onhan kevät jo täällä.

Eilen menin kirkoon, teki mieli mennä - pitkästä aikaa. Kuulemaan, kokemaan ja olemaan mukana. Menin ihan vaan sivupenkkiin, takariviin mutta eihän siellä ehtinyt istua kuin vaivaiset muutaman minuutin kunnes aivan kammottava yskänkohtaus sai juoksemaan ulos kirkosta ja yskimään pihalle niin, että luulin oikeasti hengen menevän kun en saanut henkeä sisään vedettyä yskänkohtauksen keskellä. Siinä lauma nuoria katsoi auton pellillä istuen kuinka meikäläinen nojasi kädet ylhäällä kirkon seinää vasten ja yritti saada yskän loppumaan ja hengen kulkemaan. Joku on joskus kertonut, että kun oikein yskittää, täytyy nostaa kädet ylös. No, lopulta kävin maahan istumaan ja nojasin polviin, kyllä se siitä sitten loppui, yskittäminen, aikansa kestettyään.
 


Vessapaperi piristää: totuuksia elämästä




Töissä olen saanut aikaan paljon. Esimies ja päälliköt kehuvat aikaansaannoksiani, mutta minut on vallannut epäilyksen kurja siemen: mietin miksi he kehuvat minua mielestäni ihan normaaleista työsuorituksista - siksikö, että haluavat minun saavan kaiken valmiiksi "harjoitteluaikana" jota on vielä jäljellä syksyyn saakka - vai ihan oikeastiko ovat tyytyväisiä ja ehkä harkitsevat minun palkkaamistani? Vaikea sanoa, mahdoton ymmärtää. Firmassa on paritkin YT:t päällä joten voi arvuutella sitä sun tätä. Teen töitäni, mietin niitä myös työajan ulkopuolella; olen innostunut siitä, mitä saan tehdä. Haluan kehittää työtä, ehdottaa mitä kaikkea voisi tehdä lisää. On aivan hulppean ihanaa saada tehdä työtä, käyttää työvälineitä ja huomata, että sillä mitä tekee, on yritykselle merkitystä!

Elämä on pienestä kiiinni. Melkein aina. Pääsiäinen luo toivoa paremmasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti