torstai 22. marraskuuta 2018

Uusi kipsi ranteeseen

Kävin tänään näyttämässä kipsattua rannettani terveyskeskuksessa. Kaksi viikkoa olen kohta ollut kipsattuna - kipsi oli löysä koska ranteeseen onnettumuuden jälkeen tullut turvotus on laskenut. Valkoiset tekstiilit ja teippaukset olivat ehtineet tulla likaisen näköisiksi joten oli tosi kiva, kun sain kokonaan uuden kipsin. Tällä kertaa värinä mustaa ja sinistä - ei likaantuvaa valkoista! Itse sai valita värin!

Kipsattuna lukeminen onnistuu mainiosti!

Olipa ihana saada pestä kädet kunnolla ennenkuin uusi kipsi laitettiin paikoilleen! Kipsi on kotimaista puumateriaalia; se lämmitettiin pienessä uunissa ja muotoiltiin sitten ranteen päälle.

Kävin röntgenissä ja lääkärin ok:n jälkeen läksin tyytyväisenä terveyskekuksesta ulos raittiiseen ilmaan! On hyvin järjestetty terveydenhuolto meillä; sain apua ja asia hoituu.

En tiedä, paljonko tämä maksaa - lasku lähetetään kotiin ja se tulee varmasti parin viikon päästä maksettavaksi. Toivottavasti ei kamalan paljon maksa - valitettavasti omat rahat on taas tosi vähissä. Ei mikään uusi asia, mutta silti tosi harmillinen.

Kolmen viikon päästä kipsi otetaan pois, jos kaikki hyvin menee.

Työhaastattelu puhelimessa
Kun tulin kotiin terveyskeskuksesta,  soi puhelin melkein heti. Se työpaikka, jonne tein vieohaastattelun viime viikolla, halusi tehdä puhelinhaastattelun saman tien. Puolisen tuntia kyseli henkilöstöihminen sitä sun tätä. En tiedä, menikö hyvin vai ei - saan tietää lopputuleman - tai seuraavan mahdollisen haastattelun - joskus joulukuussa. Olisihan kiva saada työtä. Palkka on tosi pieni tuossa työssä, mutta siitä saa kuitenkin palkkaa!

Peukut pystyyn työn puolesta!

Tein varmuuden vuoksi kaksi työhakemusta tänään. Yritin soittaa yhteen avoimen työpaikan numeroon mutta eipä siellä kukaan vastannut puhelimeen eikä soittanut takaisin. Laitoin sähköpostiakin perään ja kyselin muutamaa asiaa työpaikasta. 

Eilenkin tein kaksi hakemusta. Huomenna teen sen toisen videohaastattelun ja ehkä yhden hakemuksen. Ei saa jäädä tuleen makaamaan!

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti kätesi paranee kunnolla ja että saat työtä, onhanse yksi elämän perusasioista, että saa työpaikan ja jos vielä sellaisien missä viihtyy.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista mummeli. Työ on tärkeää, se on totta. Ei pelkästään palkan takia; on tärkeä tietää, että pärjää itse ja pystyy hoitamaan itse asiansa.

    VastaaPoista