torstai 21. lokakuuta 2010

Hieno konsertti - täydenkuun alla

Olipa kiva käydä kuuntelemassa elävää musiikkia! Vaikka kuuntelen musiikkia ajaessa ja kotona päivittäin, on konsertissa käynti aina hieno kokemus - on kiva katsoa muusikoita ja on kiva kulkeutua musiikin sisään ja antaa musiikin virrata ja viedä mennessään - minne viekin!

Tänään ohjelmassa oli neljä erilaista kappaletta; eniten kosketti ehkä Sostakovitsin pianokonsertto. Golijovin Last Round ei avautunut oikein - olin varmasti liian väsynyt - tai jotain. En jaksanut keskittyä. Schubertin neljäs sinfonia oli hieno, samoin ylimääräinen kappale joka tosin epäselväksi; mikä se oli?? Hieno lopetus! Ajatukset kulkivat välillä omia teitään; en osannut keskittyä kamalan hyvin - hetkittäin huomasin vaeltaneeni minne vain ajattelemaan kesken olevia asioita, matkoja ja lapsia ja sun muuta. 
Täysikuu parkkipaikan yllä


Upea täysikuu oli ilmestynyt taivaalle. Moikkasin sitä - minusta siitä ei ole kovinkaan kauan kun sen viimeksi näin. Mutta on siitä kuukausi sitten - hmm. Kiitävi aika - vierähtävät vuodet...

Katselin meren lahtea illalla. Joku siellä sihuutteli menemään kanootilla niin, että vana vain jäi perään. Tsik, tsik.. Luulisi, että on jo kylmä noiselle harrastukselle.  Kevyesti meni pieni kapoinen venho harmaalla veden pinnalla - melkein oli jo pimeää ja harmaa hahmo häipyi maisemaan. Aika kiehtova näky!

Lapsella on kaveri yökylässä. Häivyn siis tästä näpyttelemästä ja häiritsemästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti