tiistai 26. lokakuuta 2010

Tallinnan harmaan taivaan alla

Hotellin ikkunasta näkee kauas
Maanantain ihana aloitus: Herätys aamuviideltä kolmen tunnin yöunien jälkeen, lähdin lentokentälle - ja perillä saapuvien taksien jonossa  ihmettelin miksi kentän laidalla oli Ylen autoja ja reporttereita haastattelemassa ihmisiä suurien pörrömikrofonien kanssa. "Se on se lakko" sanoi taksikuski - joka ei saanut luottokorttejani toimimaan koneessaan - paikalla oli niin paljon liikennettä.

Finnairilla oli siis alkanut jälleen uusi lakko; siinä firmassa tosiaan lakkoilaan usein! En ollut lakosta tietoinen oltuani monta päivä reissussa - Pietarissa en seurannut ollenkaan uutisvirtaa. Jaoin huoneen toisen henkilön kanssa eikä sitten tullut avattua televisiota ollenkaan - ei sen puoleen, että olisin paljon huoneessa aikaa viettänytkään.

Kuivakan tylsää aamutunnelmaa Helsinki-Vantaalla
Finnairin lentoja on peruttu paljon. Aamulentoni Tallinnaan eilen lähti ajoissa - se nyt ei kauaa kestäkään, moinen matka. Olin alunperin halunnut lähteä laivalla mutta en voinut sitä aikataulujen takia tehdä, ikävä kyllä.

Nyt olen Tallinnassa, kaksi työpäivää täällä ovat melkein ohi. Kohta lähden jälleen kentälle. Odotan tässä juuri yhtä palaveria alkavaksi ja laitan sillä aikaa tämän pika-pikatekstin esiin. Kotiin tultuani haluaisin kirjoittaa hiukan edellisestä matkasta joten siksi tämä pieni päivitys omaan statukseeni näin! En jaksa ylläpitää Facebook-sivua joten kirjoittelen statusta tänne blogiin ahkerammin, omaksi ilokseni!

Aamutunnelmaa Tallinnan kentällä; ei ole kovin kiireistä täällä
Tallinnan matka on puhtaasti työmatka - ajatuksenani oli livistää hetkeksi Karnaluks-käsityökauppaan mutta eipä se sitten onnistunutkaan. Illalla se oli menny kiinni jo seitsemältä ja tänään tulin toimistolle jo kahdeksalta. Nyt en enää ehdi sinne; pitöis mennä taksilla - tai siten jos on aikaa, on sinne ihan kiva kävelläkin.Toisaalta - minulla on lankaa enemmän kuin tarpeeksi jo nyt... Kirjoja ja lankoja meikäläinen kerää enemmän kuin ehtii käyttää. Ovat ihania!

Karnaluks on lankojen ja käsityöntekijöiden taivas, totisesti! Ihania lankoja ja kaikkea käsityöhön liittyvää... Nappeja, niittejä, puikkoja vaikka mistä materiaalista.... ai jai. No - seuraavalla kerralla sitten, joskus!

Ropelin vieressä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti