keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Mitä tässä stressaamaan

Pyöräteline kerää lumen hauskasti
Lunta ei tänään - vielä - ole sadellut. Kohta taas alkaa ja kuulemma sataa koko huomisen. Toisaalla netissä mainittiin, että lumisateet ovat ohi "tällä erää".

Saahan nähdä. Lumikasat ovat jo niin massiivisia, että on vaikea keksiä minne sitä voi taas kohta lykkiä. Naapuri vahtii tikkana, että lumi ei mene heidän puolelleen....

Lepotauko. Ei hötkyillä.
Tänään oli lapsella viimeinen kitaratunti ja koulun joulujuhla. Kuskailin häntä, puuhailin kotona mitä puuhailin. Rauhallinen päivä.

Lahjat ja muu joulun pyhien suunnittelu on ihan kesken. Kirjoja ja pari yöpaitaa on hankittu. Ruokaa teen veljen perheelle mutta sitä ei lasketa. Hmmm---- mitä keksisi?

Mennään aattona sukuloimaan joten kun tulemme joulupäivänä kotiin, olisi hyvä olla jotakin hyvää tarjolla. Täytynee hankkia. Pitäydyn minimissään; lapset eivät pidä laatikoista eivätkä rosollista. Itse syön mieluusti kaikenlaista kalaa - mutta nyt kun olemme kotona muutaman päivän pienellä porukalla, enkä tiedä mitä teemme välipäivinä, on homman suunnittelu jäänyt tekemättä.

Ehtiihän tuon.

Vietetään kiva jouluaatto sukulaisilla, sitten on lapsillakin toivottavasti hyvä mieli. Se on tärkeintä. Lapselle lahjat ja herkuttelu ja leikki ovat tärkeitä.

Tämä sivusto toimii taas niin surkeasti - katkoo, katkoo - että lopettelen tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti