keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Arki alkoi, eikun menoksi

Raketit on ammuttu ja shampanjat juotu. New Year is here!
Uusi vuosi on tuoreena edessämme. Vain yksi päivä käytetty - heijaa vaan! Eilen piti presidentti puheen - hyvän puheen pitikin. Sitä ruoditaan nyt tietenkin jokaisen sanan ja piilotetun viestin kannalta mediassa ja keskustelupalstoilla. Minusta puhe oli hyvä, yksinkertaisesti. Ilahduin lopetuksestakin; kuuntelin puheen kahvikuppi kädessä television ääressä seisten ja nyökyttelin monta kertaa kuunnellessani. Asiasisällön ohella, kiiinnitin huomion kuvauspaikkaa, työpöytään Mäntyniemessä, ikkunan edessä ja mietin, milloin kuvaus oli tehty. Ei se suorana tullut mutta oliko nauhoitus tehty jo edellisenä päivänä vai juuri ennen esitystä? Hmm... Mietin myös kieloja vaasissa - kielot ovat ihania mutta olisin kyllä laittanut hiukan hienomman kimpun pöydälle, ei vain kielokimppua joka oli narulla solmittu yhteen ja yrmästy vaasiin.

"Puheen lopetus jossa presidentti toivotti hyvää uutta vuotta ja Jumalan siunausta sai hämmästyksestä suun avautumaan, kuulinko oikein? Kyllä, niin hän sanoi - luulin, että Suomessa kaikki "taivaallinen" on ikäänkuin "poliittisesti ja sosiaalisesti epäsopivaa". Hienoa, että lopetus oli juuri tuollainen!

Vuosi alkaa synkkien pilvien alla, jos median asiantuntijoita kuuntelee ja uskoo. Itse yritän olla positiivinen ja uskon vakaasti, että elämä kantaa ja kaikki kääntyy hyväksi. Tänä vuonna, ehkä jo ihan pian!

Olen lähdössä työhaastatteluun oikein positiivisella mielellä. Tämä keskustelu menee hyvin, sen olen päättänyt! Olen asiantunteva, jämäkkä ja hyvällä tavalla positiivinen ja iloinen, huumorintajuinenkin. Katsotaan, minkälainen vastapuoli eli tuleva esimies on.

Elämä on seikkailu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti