perjantai 9. marraskuuta 2012

Radiokanavat - mitä kuunnella?

Kynttilä - ei propagandaa,
ei urheilua, ei muovia.
Yle Puhe oli ennen kanava jossa oli hyviä asiaohjelmia. Kuuntelin sitä paljon varsinkin autoa ajaessani - ja käsitöitä tehdessäni. Neulominen ja kutominen on mukavaa puuhaa ja samalla kun käsityö etenee, on mukava kuunnella radiosta musiikkia, asiaohjelmia ja mitä mukavaa sieltä tuleekin. Nyt Yle Puhe on  kovasti urheilukeskeinen mutta onhan siellä onneksi muutakin vielä.
Kanavia siis. Itse olen "huono suomalainen" kun en jaksa urheilua niin kamalasti seurata....

Entä sitten Rondo Classica. Kiinalaista propagandaa tuutin täydeltä! Klassista musiikkia ja joka kappaleen välissä jonkinlaista Kiina-tietoa. Tai kiinalaista musiikkia.

Voi harmin harmin harmi...... Näin maailma muuttuu... Juuri kun itse olin löytänyt hyvät kanavat joista pidin - ne muuttuivat. Ja kuka haluaa ihan oikeasti kuunnella Kiina-asiaa kun valitsee klassisen musiikin kanavan?

Näinhän se tietenkin menee - Kiina on maailman rahakirstu ja sieltä alkaa seuraava maailmanvalloitus, sanotaan. Pakko kuunnella kohta varmaan muualtakin kuinka hieno maa Kiina onkaan. Ähhh.

Ylen aikaisessa hössötetään nenäpäivästä niin, että sitä ei kuuntele erkkikään.... Asia on hyvä - mutta se rahanpyyntö ja kinuaminen on vastenmielistä, ne muovinenät ihan hirveitä. Missä on ekologinen vaihtoehto tälle kampanjalle???

Olen inhonnut niitä kammottavia muoviläpsykkeitä alusta alkaen  - miten hemskatissa täytyy olla tuollainen turhake päässä että voi auttaa muita? Ai hauskan takia... HAH HAH, jee. Hupaisaa.

Ja kaiken lisäksi se rahasummien orgastinen julistelu jatkuvalla kiihkolla - että saattaa ärsyttää!!!!! Sama jatkuu tietenkin telkkarissa. Tänään taidan kuunnella radio ykköstä jos nyt jotain kuuntelen tai sitten lukea. Suomen Kuvalehti ei tullut tänään eikä posti muutenkaan. Posti on mennyt aivan valtavasti alaspäin; posti kulkee melkein miten sattuu ja tilatut lehdet tulevat jos tulevat.

Olen huonolla tuulella ja yksin kotona. Lopettelen tämän valittamisen ja kitinän nyt tähän... Hei vaan kaikille!

1 kommentti:

  1. Minäkin ärsyynnyin eilen TV:n nenäpäivästä. Kaikki muut ohjelmat oli poistettu sen tieltä. Mistähän tämä loppuvuoden Tv-maksu oikein on...
    Ensi vuonnahan maksetaan sitten kaikki veroa, katsotaan TV:tä tai ei;(

    VastaaPoista