maanantai 6. syyskuuta 2010

Jumppakausi aloitettu, syksy on tullut!


Jumppa lähikoululla on alkanut! Yritän päästä sinne viikoittain - on siitä aina jotakin apua kunnon ja jaksamisen ylläpidossa - vaikka homma sieltä salin puolelta jonkin verran ärsyttääkin: vetäjä pitää isossa ja kaikuvassa salissa parhaat päivänsä vuosia sitten nähnyttä kalseaäänistä ja kotoisasti särisevää soitinta niin kovalla, että hänen oma äänensä ei yllä kunnolla sen yli. "Yrittäkää kuunnella, mulla on vähän kurkku käheä - köh köh" Tämä lause kuullaan häneltä joka kerta - ja joka kerta mietin, miksei hän hanki mikrofonia tai laita musiikkia pienemmälle, tai mene salin keskelle sieltä ison salin edestä - tai... keinoja olisi monia mutta tämä kurssi menee näin!

On pakko koko ajan yrittää katsoa tiukasti mitä ohjaaja tekee ja matkia perässä - jollei halua humpata omaa ohjelmaa musiikin tahtiin!

Tämä täti ei todellakaan katso meneekö kurssilaisilla liikkeet oikein vai tekevätkö he niitä ollenkaan - hän on keskittynyt oman liikesarjansa läpiviemiseen ja me salissa teemme liikkeet sitten perässä niinkuin osaamme ja kykenemme. Yksi kurssilainen vieressäni oli sen verran kokematon ja hyvin pyylevä, että hän ei saanut tehtyä oikein mitään. Ohjaajaahan moinen ei haitannut - hän vain hymyili pari kertaa rouvalle mutta ei neuvonut minkään vertaa... "Ohjaaja" on siis todellisuudessa aivan väärä sana - mutta mitä hänestä voisi käyttää?? Hmm... ei oikein esiintyjäkään - esitanssija?

Tällainen koulun jumppasalin jumppa on kuntosaleja paljon halvempaa - satasella koko vuosi - vaikka tietenkin maksamme veroina muun osan. Kun halvalla saa niin laatukin on sitten halvempaa kuin kuntosaleilla. Sääli sinänsä; joka kerta ärsyttää! Olen vuoden käynyt saman ihmisen tunneilla; ainut tunti joka alkaa vasta ilta-kahdeksan jälkeen täällä lähellä; onhan sekin tärkeä valintakriteeri!

Pääasia, että tulee liikuttua; aina siinä liikesarjaa tehdessä jotain menee oikein!

Yritin päivitellä omaa Facebook-sivuani. En ole mennyt tähän hommaan mukaan vielä kunnolla vaikka rakensin profiilin sinne jo pari vuotta sitten. Nyt kun "kaikki" tuntuvat päivttävän profiiliaan tiuhaan - myös pomot ja ihmiset joihin minunkin olisi hyvä olla yhteyksissä - niin ajattelin itsekin laittaa päivityksen sinne ainakin kerran-pari viikossa. Ei siihen niin kauna mene!

Pieni kiva kuva ja mukava pikku-teksti; hauskasti ja pirtsakasti! Olen tänään yrittänyt liittää tällaista kuva-teksti paria omalle FB sivulleni monta kertaa - mutta mitään ei tule näkyviin... ärsyttää...ggrrr....

Kysyin toiselta teiniltäni apua; sain vastaukseksi naureskelua ja kärsimättömiä kommentteja tyyliin jollei osaa käyttää niin mitä järkee mennä sinne... Ei jaksanut näyttää tai sanoa mitään; puisteli vaan päätään, mutisi päivittelyjä ja käveli pois... Olen ilmeisesti aivan liian vanha facebookiin, ainakin hänen kannaltaan katsottuna....

Itse luulen, että tämä esiaikainen läppärini, tämä rakas tietokoneeni on vanha - ensinnäkin se on tosi kulunut ja siinä on edellisen työnantajan softan päälle rakennettuna uudemman työnatajan softa - yli kolme vuotta jo siitäkin päivityksestä. Homma ei enää pelitä... Ja kun kone on niin vanha, että siinä ei enää ole takuuta ja näppäimistön kirjaimista merkit kuluneet pois - on ehkä aika tilata uusi!!! Harmi vain, että menetän silloin esimerkiksi Photoshopin ja joitain muita ohjelmia jotka nyt ovat koneella.

Yritän vielä kerran tuota facebookin päivitystä - pienennän kuvaa ja katson meneekö läpi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti