sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Raskas viikko


Olipa rankka viikko! Aamuisin ylös kuudelta, pientä kotihommaa heti alkajaisiksi - kun ei illalla aina ehdi eikä jaksa kaikkea järjestämään. Eli aamu alkaa eläinten ruokkimisella samalla radiota kuunnellen ja keittiötä siivoillen ja pyykkiä ripustellen yms tunnin veran, sitten töihin ja kotiin kahdeksan-yhdeksän tietämillä. Paitsi keskiviikkona jolloin meni yöhön saakka ja samalla missasin koulun vanhemapainillan. Tosi harmi - mutta olin arvannut, että näin kävisi ja kertonut asian eteenpäin - ja luvannut parille vanhemmalle järjestää nelosluokalle kahvilanpito-päivän paikallisen kirpputorin yhteyteen jossa luokka saa rahaa kassaansa. Olen siellä sitten hommissa ja passissa koko päivän, lasten ja vanhempien tukena ja apuna! Lokakuussa on moista luvassa.

Työtilanne on tosi raskas nyt; teen useamman henkilön homman kun firmassa on rekrytointikielto sen jälkeen kun meiltä irtisanottiin/annettiin irtisanomispaketit isolle joukolle ihmisiä - kustannussäästösyisä. Nyt hommia on ihan sikana meillä jotka olemme jäljellä - päivät venyvät yöhön ja viikonloppuihin mutta lisää porukkaa ei tietenkään voi palkata - eikä mitään lisäkorvausta ole meille tiedossa jotka teemme monen homman.

Iltaisin olenkin sitten ihan naatti - teen jotain ruokaa lapsille, pidän minimitasoa yllä kodin hoidossa ja yritän pysyä tolpillani. No; pidän työn teosta ja aktiivisesta elämästä...

Nyt on viikonloppu; kerron huomenna lisää miten elämä muuten menee eteenpäin. Meneehän se - tietenkin! Uutisia en ole ehtinyt seuraamaan mutta sen huomaan, että poliitikot ovat todellisia poliitikkoja Suomessa(kin) - lusmuilevat nyt tosi rankasti ja siirtävät kaiken päätöksenteon tulevalle hallitukselle; ikäänkuin Suomessa ei tällä hetkellä olisi ollenkaan vastuullisia poliitikkoja ja kykyä tehdä mitään päätöksiä mistään. Taitaapi olla niin, että poliitikoiksi valikoituua ainaja yhä alati vain ihmisiä jotka ovat kiinnostuneita ihan muusta kuin siitä, että saataisiin asioita eteenpäin ja omien viiteryhmien ja maan asioita hoidettua. Julkisuus ja vallan tuoma näkyvyys ovat parasta mannaa näille henkilöille, aivan ilmiselvästi. Uusi pääministerikin puhuu jo heti muutaman viikon jälkeen itsestään kolmannessa persoonassa ja kaikki vastuussa olevat poliitikot spekuloivat seuraaviwn vaalien tuloksista. Mikseivät he tee niitä päätöksiä nyt joihin viittaavat mukamas tulevina hallituskumppaneina. YÄK - ällöttävää!!!

Paska homma. Ketähän sinne vallan kamareihin uskaltaa ylipäätään äänestää. Rouva Kiviniemeä? Never - näiden näyttöjen perusteella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti