perjantai 12. lokakuuta 2012

Viikonlopuksi maalle ja vesille

A on nii hyvä miel koi oo paha miel... Sanoi entine mies. Ja tottaha hää haasto, näinhän on. Ilo  pintaa vaik syän märkänis, sanoi puolestaan entinen nainen - yhtälailla osui naulan kantaan!

Koululaisten pyörät sievästi parkissa!
Olen pikipuolin lähdössä kisun ja nuorimmaisen kanssa ajamaan taas mummilaan. Kolmen ja puolen tunnin ajo edessäpäin, valtateitä illan pimetessä. Veli soitti ja sanoi pakkasia olevan odotettavissa - minun pitäisi ottaa talvirenkaat mukaan niin veli vaihtaisi ne alle. Ei kiitos, niin en tee. Autoon ei mahdu sitten renkaiden lisäksi mitään muuta - ne ovat likaiset ja hankalat nostaa varaton nurkasta kyytiin. Ri siis onnistu.

Pelkään myös pahoin, että talvirenkaat menevät vaihtoon - niillä on ajettu jo niin monta talvea, että taisivat olla siinä ja siinä jo viime vuonna että ovatko enää turvalliset.



Paneudun tuohon ongelmakenttään kun tullaan takaisin kotiin.              

Vene pitää pian nostaa ylös, sitä ennen haluaisin käydä vesillä vielä kerran ennen talven tuloa. Nauttia raikkaasta syysmaisemasta, syksyn raikkaasta ilmasta ja syvänsinisestä järven selästä.

Nyt on asiat muuten kivasti. Sain taas lähetettyä yhden työpaikkahakemuksen ja tein työnhakukurssin tehtävät. Tein myös kotihommia ihan tarpeellisen määrän - ja kävelin ihanan raikkaassa säässä reilun tunnin sauvakävelylenkin.

Hyvää viikonloppua siis täältä. Nautitaan elämästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti