sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Kirjamessujen jälkimainingeissa

Uudet kirjat oman vaaleanpunaisena kukkivan pelargoonini vieressä.
Somaa!
Helsingin Pasilassa on vielä tänään, sunnuntaina, kirjamessut täydessä vauhdissa. Itse olen rauhallisessa kotiympäristössä ja hypistelen yhä innoissani uusia kirjakavereitani. Niitä tuli hankittua neljä kassillista - tosin mukana paljon lehtiä, mainoksia, vihkoja ja mitä nyt muuta lukemista voi ollakaan.

Kaksi kovin vaaleanpunaista kirjaa ostin myös. Naisille suunnattuja, tietenkin - eihän kukaan vakavasti otettava mies ota vaalenapunaista käteensä. Vai - hmm... Tunnen kyllä miehiä ja muistan työpaikoiltani miehiä (jotka ovat olleet miestyöpaikkoja eli yli 80 prosenttia porukasta miehiä - en ole naisvaltaisissa paikoissa koskaan työtä tehytkään) jotka pukeutuivat mielellään esimerkiksi vaaleanpunaiseen kauluspaitaan tai kirkkaan pinkkiin solmioon. He olivat kyllä sitten muutoin hyvin maskuliinisia eli pinkki ei heidän  miehiisyyttään syönyt mjillään lailla - päinvastoin.

Toisaalta tiedän myös miehiä, jotka eivät "edes vahingossa" lue akkojen kirjoittamia kirjoja.

No - asiaan!

No - nyt siis minulla on kaksi hempeän näköistä kirjaa tässä vieressä. Ne ovat molemmat oppaita elämän eri tilanteisiin. Toinen on kirjoitettu jo vuonna 1936 ja siinä opastetaan amerikkalaista sinkkunaista elämän hallinnassa.


Yksin sängyssä tupakoinnin luksusta
vanhassa sinkkuoppaassa
Näin muun muassa kertoo kirja: "Kenties - vaikka tietenkään et - kuulut Yksinäisten Sydänten laajaan armeijaan, jota kukaan ei rakasta. Tähän joukkoon ei kenekään aloitekykyisen tarvitse kuulua muutamaa viikkoa pidempään, mutta monet jäävät siihen lopullisesti ja alakulon vallassa."

Ja vielä: "Tosiasia nimittäin on, että kiinnostava ihminen saa paljon ystäviä, ja jos ei ole kiinnostava, ei saa ystäviä - ellei sitten ole hyvin, hyvin rikas."

No. Kirja on joka tapauksessa kiinnostava ja oman aikansa kuva. Paljon siellä on nykyaikaankin sopivia lauselmia ja mielipiteitä. Ei aika ihan kaikkea muuta... loppujen lopuksihan suuret totuudet ovat kuitenkin ikuisia. Ne pienet sitten eivät aina ole - ehkä.

Kolmentäluvun kirjan uusiopainatus on väriltään kuin oman mummin alushousut aikoinaan- vaaleanpunainen, vanha roosa. Uusi opas on puolestaan ärhäkkään pinkki, kuin Bratz-nuken bilemekko!

Tämä kirja veti minua puoleensa
Vetovoiman salaisuuden ydin on ajatuksessa, että se mihin ihminen keskittää energiansa, lisääntyy ja toisinpäin. Kirja kertoo ja opastaa asiaa helppolukuisesti. Kuten kansiteksti sanoo: "Jos haluat vaurautta, nykyistä paremman työpaikan tai entistä tyydyttävämpiä ihmissuhteita, lue Vetovoiman salaisuus!"

Eihän näitä lupauksia voi olla kokeilematta! Minähän haluan nuo kaikki - työpaikan, ystäviä, miehen, rahaa, rakkautta - ja mitä vielä! Ei kun teoria käyttöön ja vetämään kaikkea tuota puoleensa!

Kirjan mukaan tämä ei ole mikään "New Age -hömpötys" vaan fysiikan laki jossa positiivinen vetää puoleensa posiitivista, ja päinvastoin. Kyseessä on siis vetovoiman laki jossa vedän puoleeni niitä asioita joihin keskitän huomiota, energiaa ja keskittymistä, joko myönteistä tai kielteistä.

Positiivisuus kehiin koko elämän alueella! Tähän satsaan ja kerron sitten täällä päiväkirjai sivuilla kuinka onnistun!

Kohta kuitenkin äänestyskoppiin äänestämään - positiivisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti