lauantai 1. tammikuuta 2011

Onnea ja terveyttä maailman luonnolle ja kansoille!

Kello kaksitoista lyö. Kirkonkellojen kumu vaihtaa meille uuden vuoden elettäväksi
Uutta vuotta on kulunut nelisentoista tuntia. Kissa istuu ikkunalla, talitintti käy hakemassa mantelirouhetta astista ikkunan takaa. Wienervalssi soit taustalla - onhan tammikuun ensimäinen päivä. Muhkeaa musiikkia - mutta vähän tylsää - yllätyksetöntä.

Meikäläinen istuu keittiön pöydän ääressä eikä oikein viitsi keksiä mitään kerrottavaa. Plääh.

Yhteislaululle sanat kaikkien laulettavaksi
Yllätyksetön päivä tämä vuoden ensimmäinen tähän mennessä: lumitöitä, lukemista ja oleilua. Ruoka valmistuu hiljalleen; riisit ja kanamunat kiehuvat lohipiirakkaa varten. Kohta pitäisi siivota kala ja kaulita taikina. (Toinen PLÄÄH) Vanhin ja nuorin lapsi ovat aikeissa mennä elokuviin, vanhimman kaverin kera - mutta näyttää huonolta... Laiskuus on iskenyt vanhimpaan ynnä kaveriinsa - elokuviin pitää matkustaa tunnin verran eikä se taida nyt kiinnostaa muita kuin pienintä. Keskimmäinen on vielä jossain kaverin luona - pitäisi varmaan alkaa kysellä missä pesii, milloin tulee...


Vesa-Matti Loiri  ja Paula Koivuniemi duettonsa jälkeen

Vesku lauloi yksinkin, yhden kappaleen
Vuosi vaihtui sinisävyisesti. Suurella torilla oli tosi paljon ihmisiä; mustana mattona taapersimme pois kun keskiyön kello oli lyönyt ja ihmiset toivottelivat hyvää uutta vuotta toisilleen.


Kuvat kertokoot tarinansa. Eri kuva-aihioita yhdistelemällä syntyi juhlatunnelma vuoden viimeiselle päivälle. Lapsosen takia mentiin katsomaan humua. Mukava kokemus se olikin, molemmille - mutta ai kun nyt väsyttää.



Suklaa on aina herkkua. Tänäkin vuonna
 
Käsityö ja lehti - näillä mennään!



Kaakaota rommilla. Kippis!
 

Onnea ja menestystä koko vuodelle!
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti